Iron Gel vă va face să vă simțiți din nou cu o erecție uimitoare!

Iron Gel vă va face să vă simțiți din nou cu o erecție uimitoare!

Aceasta este de fapt o lupta nesfârșită: Iron Gel cum de a crește dimensiunea, puterea si rezistenta de erectie? Există o mulțime de medicamente, tratamente și diferite oribile, și, deși mai ales în prima destul de lucrări (chimie chimia, că vom vorbi), dacă aveți de erectie destul de problemă (în caz contrar, ar trebui să contactați medicul), și doriți să-l numai pentru a se reface, puteți încerca unul dintre aceste sfaturi:

Atunci cand corpul Iron gel tau efectuează montarea

Iron Gelacest lucru este suficient pentru el. Sângele și hormonii consumă o mulțime de substanțe nutritive Iron Gel, de aceea, pentru a se bucura de sex chiar de mai multe ori pe zi, lor trebuie să aibă destul. Important, blocuri lor de energie. În sine, ele, cum ar fi paste sau produse de patiserie. Important este, de asemenea, zinc, ce se vinde, cum ar fi vitamine în pastile. Zincul este important pentru producerea de testosteron și… Nu sperma. Dacă doriți să obțineți zinc mediu, în ficat (Hannibal Лектер de sănătate), în partea de jos-carne, mazăre.

În principiu, nu este în valoare de înainte de sex lua masa cu mare raport de grăsime. Când dai fac sex înainte de meniul de la mcdonald ‘ s, va reduce nivelul de testosteron, de libido și de erecție și de ejaculare va fi mult mai greu. În plus, dieta nesănătoasă afectează circulația sângelui și, după cum puteți ghici, de a avea o erectie, este necesar pentru a ajunge acolo de sânge.

Pentru că cu o erectie poate face o mulțime de lucruri. … Tăierea de lemn?

Sexuală, și când poziția de pe munte (poate fi vechi, bun misionar sau din spate), pentru a permite mai mult fluxul de sânge Iron Gel la nivelul penisului. De modă veche gravitația, prieteni. Cu siguranta, noi, probabil, poziția, atunci când partea de sus este. În plus, dacă în partea de sus, complet controlează mișcarea, că nu pentru un tip este cel mai bun. Astfel, pentru a-l erectie.

Pentru a trai mai mult, trebuie să dumneavoastra un pic pentru a reduce sensibilitatea. De multe ori doar un pic – trebuie să utilizați prezervative. Dacă dvs. pe termen lung prietena de mult nu au nevoie (dar asigurați-vă că acesta este obiectivul pe termen lung prietena), încercați să se concentreze pe alte lucruri. Din timp în timp este doar psihologic de la ceea ce este cu cea mai frumoasă fată din lume, și gândiți-vă,

Iron gel pentru faptul că patul este foarte scartaie

Iron GelAcest lucru este necesar, mai ales în momente când se pare că ne apropiem de final. Pur și simplu crezi că va fi la sfârșitul anului, dar că vă amintiți această mare cotitură în serie, și de ejaculare nu Iron Gel.

Ei bine, la început am scris, că aceste diverse accesorii groaznic, dar uneori ajută. Nu aceste diferite nebun pompa, dar este un lucru simplu – un inel. Este vorba despre cauciuc sau de plastic pe roți, care pot fi la rădăcina penisului, și de acolo încheie sânge, astfel încât erecția durează foarte mult timp. Este ca și cum, atunci când un balon, și, în cele din urmă. Imediat nu este prea exagerati. Odată ce ați începe fute, aveți o problemă.

In timpul actului sexual, de asemenea, nu vă faceți griji. Ca doar de la tine de pete de sudoare, nu va fi capabil de a prinde respirația și nu se mișcă corect, este aproape sigur ca erectia va avea puterea și bureți pentru spălat vase. Trebuie să-și cunoască limitele fizice.

Dolofan, are, Iron Gel de asemenea, o mulțime de a face cu psihologia. Atunci când vei fi foarte supărat, penis să se micsoreaza, ca atunci când merge în apă de la gheață. Din păcate, în timpul actului sexual, nervozitate destul de familiar element, mai ales atunci când lucrezi cu cineva nou. Ți-e frică, că ești gol înainte de o altă persoană, arata bolnav, că aveți ceea ce vă va arăta de prost – asta e tot ce erectie prea departe nu va ajunge nicăieri. Doar să fie singur, pentru ca el a plecat. Cel mai bun exercițiu este совокупиться cu cât mai multe femei (facem glumesc… sau nu?).

Fă exerciții de recuperare burta. Muschii abdominali trebuie, este nevoie de a menține o erecție, în loc de a încerca tot timpul, pentru a-ti mentine bere ombilic. În plus, din cauza buricului tau va arata mult mai mică decât este în realitate. Că are multe în comun cu punctul anterior – dacă ești bun, desigur, vă veți gândi să se gândească, că fata arata destul de bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *